La Marató 2020 a rirme de rècord

La Zurich Marató de Barcelona 2020 avança a ritme de rècord. Quan encara falten cinc mesos per a la cursa ja s’han superat els 5.000 inscrits. No s’havia arribat mai abans a aquesta xifra amb tant de temps d’antelació. Això fa preveure a l’organització que, si se segueix amb aquesta tendència, es pot batre el rècord de participació.

Les promocions internacionals

L’organització atribueix aquest èxit a dos elements. El primer són les promocions internacionals que està fent de la cursa en algunes de les maratons més importants del món, com París, Berlín o Londres. De fet, en l’edició de l’any passat es va batre els rècord de nacionalitats existents amb 107 països representats a la carrera.

El nou recorregut de la Marató

Un segon element és el recorregut millorat que es va estrenar el 2019. Un traçat que rebaixa el percentatge de desnivell positiu en un 20 % i que suavitza els girs més complicat. A més, també es passa per llocs emblemàtics de la ciutat com el Camp Nou, la Sagrada Família o La Pedrera.

A més, cada any s’intenta millorar el servei als participants, que també són un dels punts forts de la cursa. La Zurich Marató de Barcelona es correrà el 15 de març del 2020.