Ernesto Valverde ho té clar, el camp de la Reial Societat és un escenari complicat. El tècnic ha parlat sense embuts a la roda de premsa prèvia a l’enfrontament de dissabte en terres basques i ha assegurat que “sempre és una de les visites més difícils per a l’equip blaugrana”.

Trencar la mala dinàmica

Valverde ha recordat que, si bé s’ha guanyat les dues últimes temporades, “la ratxa anterior era molt dolenta” i, de fet, des del curs 2010-2011 només s’han esgarrapat dues victòries. A més, el tècnic ha comentat que el partit d’enguany té una complicació afegida perquè “la Reial està molt bé, estan fent una gran temporada i practicant un bon futbol amb jugadors importants”.

Una empenta diferent

El tècnic també ha destacat el pla de l’equip donostiarra, que “pressiona molt a dalt i té jugadors molt interessants a la mitja punta com ara Merino i Odegaard, que ofereixen molts recursos a l’equip”. També ha explicat que en línies generals l’equip presenta un bon nivell competitiu, però sobretot “del mig del camp cap endavant, on tenen una empenta que els fa diferents”.