El derbi entre Espanyol i Barça ha caigut del cantó de les blaugrana. L’Espanyol s’ha defensat amb dents i ungles, però finalment el potencial ofensiu blaugrana ha decantat un partit que ha finalitzat amb el resultat de 0 a 4. L’equip blanc-i-blau, que estrenava entrenador, continua enfonsat en la darrera posició, mentre que el Barça continua líder.

Jennifer Hermoso marca la diferència

Un Espanyol ben ordenat al terreny de joc ha aguantat les primeres arribades de les blaugrana. Mapi ha avisat als cinc minuts amb un llançament de falta a la frontal de l’àrea que ha marxat fregant el travesser. Tot seguit, Marta Torrejón ha vist porteria però el seu gol ha estat anul·lat per una prèvia falta. Andrea Falcón ha hagut d’abandonar el camp després d’haver-se fet mal i en el seu lloc ha entrat Melanie. El Barça dominava i Jennifer Hermoso ho ha culminat al minut 32. La davantera blaugrana, que ha marcat en els 11 partits de Lliga que ha disputat, ha caçat al segon pal una gran centrada de Hansen per obrir la llauna. Deu minuts més tard, la mateixa protagonista ha fet pujar el segon gol al marcador després d’una rematada de taló.

Monòleg blaugrana davant un Espanyol combatiu

El Barça ha començat la segona meitat igual que ha finalitzat la primera: dominant el joc completament. L’Espanyol per la seva part, no ha llançat la tovallola i ha continuat pressionant la sortida de pilota de les blaugrana. Hansen hauria pogut marcar el tercer però la seva fuetada s’ha estavellat amb el travesser. Tot seguit, el pal també ha estat l’encarregat d’evitar el hat-trick de Jennifer Hermoso. Al minut 65, Mariona ha gaudit d’una bona ocasió però la seva rematada l’ha treta amb els peus Mimi. El Barça ha tancat a l’Espanyol al seu camp i les blanc-i-blaves no han pogut generar perill a la porteria defensada per Sandra Paños. A cinc minuts per al final, Marta Torrejón ha sentenciat amb una rematada creuat, i ha establert així el 0 a 3. Vicky Losada ha tancat la golejada amb el 0 a 4 amb el temps ja complert. Aquest resultat deixa l’Espanyol enfonsat en última posició i a les blaugrana més líders que mai.