L’Atlètic-Barceloneta ha golejat el Jadran i s’ha imposat per 5 a 13. Una victòria que permet als mariners acabar segon de grup la primera volta de la fase de grups. Els barcelonins són a tres punts de l’Olympiacos, el líder invicte del Grup A.

L’Atlètic-Barceloneta domini d’inici a final

El Barceloneta ha dominat des d’un bon inici. Tot i que el primer gol l’ha marcat el conjunt croat. A partir d’aquí, els de Chus Matín han agafat les regnes del partit i s’han imposat en el primer quart per 1 a 3. En el segon període els mariners han seguit marcant distàncies i a la mitja part s’ha arribat amb un marcador de 3 a 6.

El partit estava encarrilat, però els croats han buscat apropar-se en el marcador i així tenir possibilitats d’assolir la victòria. L’Atlètic-Barceloneta, però ha fet un partit molt seriós i ha tornat a guanyar el tercer quart. En l’últim, els mariners han estat molt superiors i han sentenciat el matx amb un parcial de 0 a 4. Els màxims golejadors del partit han estat Felipe Perrone, Alberto Munarriz i Álvaro Granados amb tres gols cadascú.