L’Espanyol B ha superat l’Oriola en la 17a jornada i allarga la seva bona ratxa a la Segona Divisió B, ja que ha guanyat els últims sis partits que ha disputat. Els gols de Ferran i Nico a la primera meitat han decantat la balança a favor dels de José Aurelio Gay. Amb aquest resultat segueixen en posicions de play-off d’ascens a Segona A, després de sortir del Municipal los Arcos amb els tres punts al sarró.

L’Espanyol B s’avança en la primera part

Només començar el partit, al minut 3 l‘Espanyol B ha gaudit d’una ocasió claríssima de gol, Ezzarfani en un mà a mà, no ha sabut resoldre davant el meta oriolà. El partit no tenia cap dominador clar fins que al minut 36 Ferran ha aprofitat un rebot de la pilota al pal per batre Arias. En el temps afegit, Nico Melamed ha clavat la segona estaca amb una canonada des de fora de l’àrea lluny de l’abast del porter escorpionista. Un gol psicològic en un contraatac de llibre. L’Espanyol B ha fet valer la seva teòrica superioritat, arribant al final de la primera meitat amb el resultat de 0-2.

Patiment perico fins a l’últim instant

L’inici de la segona part ha estat totalment diferent a la primera. L‘Oriola ha despertat i en el minut 55 ha retallat distàncies mitjançant Cases. El conjunt local ha collat els pericos a partir d’aquest moment amb un parell d’ocasions (amb un pal inclòs). Semblava que l‘Oriola dominava el joc fins que en el minut 70 s’ha capgirat completament la situació quan el central Badal ha derribat Ezzarfani a l’interior de l’àrea. El mateix Ezzarfani ha resolt la pena màxima, sentenciant així el matx.