La 7a edició del Torneig de Petanca de La Marató de TV3 s’ha celebrat aquest dissabte al Parc de la Espanya Industrial. El Club Petanca Sants organitzat aquest torneig solidari en què han participat 48 jugadors de 16 equips diferents. Per participar-hi, cada jugador ha hagut de fer una donació a la guardiola del club, que destinarà tots els diners recaptats a La Marató de TV3. A més, s’han sortejat lots de Nadal entre tots els participants.

Jugadors professionals i amateurs

Jonathan Ferrari, president del Club Petanca Sants, ha destacat la vessant solidària del torneig, que ha concentrat a jugadors de tots els nivells —professionals i amateurs— a les pistes del parc santsenc. A més, Ferrari ha destacat les diferents edats dels participants i s’ha mostrat molt satisfet amb la gran acollida que ha rebut el torneig entre els jugadors.

El seleccionador de petanca de Catalunya, Mario Bascompte, també ha estat present i ha reivindicat la gran qualitat de la petanca catalana, que compta amb la meitat de les llicències federatives de tot Espanya. El seleccionador, que ha aterrat recentment del Campionat Mundial de Petanca celebrat a Cambodja, ha destacat la bona actuació de l’equip espanyol, que ha aconseguit la medalla de bronze.