El president de l’Espanyol, Chen Yansheng un any més ha fet el brindis tradicional de Nadal amb els mitjans de comunicació que cobreixen l’actualitat blanc-i-blava. El màxim mandatari del club ha destacat que el fet que a l’Espanyol “sempre hem lluitant contra el vent i les onades per tirar endavant l’equip. I ara també ho farem”.

“Ara és el moment de remar tots junts”

Durant el seu discurs, Chen ha volgut enviar un missatge d’esperança a tots els seguidors de l’Espanyol. Considera clau, que “tothom remi en la mateixa direcció i que amb el suport de tots: mitjans, jugadors i seguidors sortirem d’aquesta situació”.

A la trobada amb la premsa també hi han assistit el director esportiu Roger Guasch, el portaveu del club Joan Capdevila, el director general esportiu Òscar Perarnau, el president de l’Agrupació de Veterans Rafa Marañón i el director corporatiu, Mao Ye Wu.

Un moment complicat per a l’equip

Després de la Junta d’Accionistes de l’Espanyol, el club va reconèixer la delicada situació esportiva en què es troba el club. En l’àmbit futbolístic, els primers equips de futbol són en zona de descens. Tot i això, el president blanc-i-blau ha demanat que tothom doni el seu màxim suport al club i els equips per millorar el moment actual.

El brindis s’ha dut a terme just un dia després que l’Espanyol perdés l’últim partit de la fase de grups contra el CSKA a l’RCDE Stadium i posés fi a la ratxa de 26 partits consecutius sense perdre en competició europea.