El FC Martinenc ha disputat el quart amistós de la pretemporada, en aquesta ocasió davant el Rubí, entrenat per Carlos López. Sota un sol de justícia, els dos equips han saltat al terreny de joc amb moltes ganes de guanyar. L’alternança entre les dues porteries ha estat la dinàmica durant els primers minuts, però la situació s’ha tombat cap al costat del Martinenc, que s’ha mostrat com un equip més compacte i amb més circulació de pilota.

Roland Garrós, torna al Martinenc la versió més incisiva del davanter

S’espera molt d’aquesta segona etapa de Roland Garrós al Martinenc i el punta ja ha començat a donar mostres de la seva qualitat des del primer minut. De fet, ha estat el jugador més determinant de la primera meitat. Ha participat en totes les jugades de perill i en els dos gols de l’equip. De les seves botes ha sorgit un intent de xilena que ha despertat els “ohs” dels assistents. L’ocasió ha estat el preludi del primer gol: Àlex Ruiz, del Rubí, ha comès falta sobre Roland Garrós dins l’àrea petita, l’àrbitre no ho ha dubtat ni un moment i ha assenyalat penal. El mateix Garrós ha transformat la pena màxima. Era el minut 21, i només cinc minuts més tard, Pulido i una altra vegada Garrós han cuinat el segon dels diables vermells. Gran passada en profunditat de Pulido a Garrós, que li ha tornat la pilota amb tota la intenció, i el xut final de Pulido ha fet diana superant el porter visitant Àlex Ortiz.

Sens dubte han estat els millors minuts del Martinenc, tot i que el Rubí ha reaccionat. Raúl Pérez ha intentat una rematada que ha sortit fregant la banda dreta de la porteria de Cócera. Tot i els esforços visitants, el marcador ha quedat amb el 2 a 0 a favor dels del Guinardó al descans.

Una segona part amb reacció visitant

A la segona part el Rubí ha trepitjat fort el terreny de joc. Una jugada a pilota aturada només començar el segon temps ha estat clau per escurçar distàncies. Sergi Estrada ha servit una falta que ha rebotat en la tanca defensiva del conjunt del Guinardó, però amb la fortuna que el rebot ha caigut als peus de Joan Poch, que ha engaltat la pilota de primeres per signar un golàs.

Gairebé a la jugada següent ha arribat l’empat del Rubí. Una pèrdua de pilota d’Edu en camp propi ha habilitat el camí a Óscar Uroz, que s’ha plantat sol davant Víctor Cócera i no ha perdonat. Minut 52 i l’empat era una realitat.

Potser no hi ha hagut més gols però el Martinenc ha tingut la victòria a tocar amb una de les jugades més clares de la segona meitat, un xut de Joel que el porter del Rubí Ortiz ha tret en última instància.

El partit ha acabat amb empat a dos però ha servit als homes de Javier Gómez per fer rodar encara més l’equip, tant en la sortida de pilota com en aspectes ofensius. Queden dues proves més abans que comenci la competició, el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre.