Empat de l’Escola Esportiva Guineueta (1-1) davant el Futbol Club Santboià en el setè partit amistós de pretemporada del conjunt entrenat per Luis Gallego. Els locals s’han avançat al quart d’hora de partit amb un gol de Cristóbal, però els visitants han empatat quan quedaven dos minuts per acabar el partit. El Guineuta ha jugat més de 20 minuts amb 10 jugadors per expulsió de Ferran.

A la primera part, el gol, per al Guineueta

L’EE Guineueta ha arribat al partit amb ganes de donar una alegria a l’afició i aconseguir el primer triomf de la pretemporada. I ben aviat, les coses s’han posat de cara per als locals. Al quart d’hora de partit, Cristóbal Leon ha aprofitat una assistència excel·lent de Nil i una errada defensiva per fer l’1 a 0. Poc després ha estat el Santboià el que ha tingut l’oportunitat de marcar amb un xut de Pedro que s’ha estavellat al travesser de la porteria d’Eric. Abans dels descans encara hi hagut més ocasions de gol. Les han tingudes Adrián per al conjunt de Calderé i Cristóbal per als locals.

A la segona, expulsió, penal i gol del Santboià

El segon temps ha estat marcat per tres jugades clau. Al minut 64, penal a favor del Santboià. Juanlu, que ha entrat a la segona part, l’ha llançat molt fluixa i al centre de la porteria. Eric no ha tingut cap problema a aturar-ho. Tres minuts més tard, Ferran ha estat expulsat i el Guineueta ha hagut de jugar els últims 20 minuts amb 10 jugadors. El conjunt de Sant Boi ho ha aprofitat i quan quedaven dos minuts per acabar el partit, Juanlu Estévez, de cap, s’ha rescabalat de l’errada del penal i ha aconseguit l’1 a 1definitiu.

Amb aquest empat, l’Escola Esportiva Guineueta suma el setè partit sense aconseguir la victòria. Això sí, el conjunt de Luis Gallego considera que encara falta temps per a l’inici de la Lliga i que els bons resultats acabaran arribant.