Presentació UA Horta Valdés temporada 2020

L’Horta de Víctor Valdés ha trencat amb el secretisme al voltant de la seva plantilla. En els partits contra el Nàstic (0-0) i contra el Viladecans (0-2) vam poder veure les cares noves de l’Horta. Tot i així, no ha estat fins a la presentació oficial del club quan hem pogut saber quins noms finals tindrà la plantilla. Només els noms de Xavi Manrique i d’Aleix Arenas són familiars per als seguidors hortencs, que s’hauran d’acostumar als 20 jugadors nous.

Diego García Horta  Diego García

Porter de 30 anys, vell conegut per l’afició de l’Horta. És un segur sota pals que combinarà molt bé amb els altres dos porters joves que tindrà la plantilla. Diego García era el porter del Moralo en aquella promoció d’ascens en la qual va aturar el penal a Casti. Té més de 80 partits a l’esquena a la Segona Divisió B i ha militat a equips com l’Alcoyano, la Ponferradina o l’Almeria, entre d’altres.

 

Ren Suzuki Horta  Ren Suzuki

Ren Suzuki, davanter procedent del Moratalaz. Aquest futbolista ja havia estat a les ordres de Víctor Valdés al club madrileny. És un jugador molt jove i hàbil que pot servir com a comodí per al davanter de l’entrenador hortenc. Pot entrar des de la banda esquerra i la dreta o inclús com a davanter centre.

 

    David Múrias Freire

Mig centre defensiu de 22 anys. David ha arribat a l’Horta procedent de l’Oriental de Lisboa (Portugal). És un jugador jove que juga fàcil i que sempre està ben situat per arribar al tall. No té gaire experiència, però serà una peça interessant al mig del camp de Víctor Valdés.

 

Adilson M. Fernándes Horta  Adilson Fernándes

Adilson Fernándes és un davanter centre procedent de la US Reisdorf 47, de Luxemburg. És un mitja punta molt alt i espigat, que intenta enganxar amb els puntes. La presència física és una de les seves qualitats principals.

 

Momo Horta  Mamadou Salien

Davanter gambià de 28 anys que arriba a l’Horta procedent de la Lliga de Malta, concretament del Zejtun. Durant la pretemporada s’especulava que podia acabar a les files del CD Torrijos, però finalment l’equip hortenc ha obtingut els seus serveis. És un jugador alt (1,95 m), fort i robust que encaixa perfectament amb el joc que, de moment, han estat practicant els futbolistes de Víctor Valdés. Bon remat de cap i molta capacitat per al joc d’esquena.

 

Corominas David Horta  David Corominas

David Corominas és un extrem de 34 anys procedent del Terrassa, on ha militat les últimes dues temporades. El futbolista té experiència a la Segona Divisó B i destaca la temporada 16/17, en què va aconseguir 18 gols i l’ascens a la Segona Divisió B amb el Peralada. És un extrem que ha jugat en equips com l’Olot, l’Hospitalet o el Badalona. Ha jugat més de 180 partits a la categoria de bronze i ajudarà molt a l’adaptació dels més joves.

 

Albert Dalmau Horta  Albert Dalmau

Una de les últimes incorporacions de l’Horta de Víctor Valdés és Albert Dalmau, un lateral dret que té experiència a la Segona Divisó A i que serà un jugador amb molt recorregut per la banda del Feliu i Codina. Va ser jugador de les categories inferiors del Barça encara que el record que hi ha d’ell és amb la samarreta del Lugo, l’Hèrcules o el Lleida, entre d’altres. Això sí, l’última temporada va ser futbolista del Llagostera i arriba a l’Horta per ser un jugador important per a les bandes de Víctor Valdés.