La Unió Atlètica Horta ha presentat la plantilla per a la temporada 2020-2021 al Feliu i Codina. Un acte en el qual han desfilat tots els futbolistes que formaran part de l’equip que dirigirà Víctor Valdés. A la presentació, el president de l’Horta, Paco Carmona, ha destacat la il·lusió amb la qual comencen aquest projecte. Les paraules del president estava previst que fossin acompanyades per declaracions de Víctor Valdés, però finalment l’entrenador de l’Horta no s’ha pronunciat en aquest acte de presentació.

Víctor Valdés

Samarreta nova pel precentenari

L’Horta, a més de la plantilla, també ha presentat la nova samarreta amb la qual jugaran durant tota la temporada 2020-2021. Un disseny que abandona els quadres petits que han acompanyat l’equip hortenc durant els darrers anys. En lloc d’això, el club ha apostat per dividir la samarreta en quatre quadres grans.

Samarreta precentenari Horta

Fins a 20 cares noves

Només Xavi Manrique i Aleix Arenas han sobreviscut de l’Horta de la temporada passada. Són 20 cares noves a la plantilla de l’equip hortenc que comptarà amb els futbolistes següents:

1. Diego García (p)

2. Eric Ruiz

3. Albert Caparrós

4. Iván de Nova

5. Bruno Caldini

6. Adrián Gimeno

7. Víctor Bertomeu

8. Buba Jalow

9. Mamadou Salien

10. Edipo Rodríguez

11. David Corominas

13. Ezequiel Muth (p)

14. Xavier Manrique

15. David Múrias

17. Adilson Fernándes

18. Genís Blasco

19. Dalmau

20. Joel Méndez

21. Aleix Arenas

22. Ren Suzuki

23. Sergi Moreno

24. Marcel Lizak