Víctor Valdés, tècnic de la UA Horta, ha estat expulsat amb vermella directa en el partit de pretemporada que ha enfrontat el seu equip amb el Vilafranca. El partit, a més a més, ha servit de presentació oficial de la plantilla, la samarreta i el cos tècnic nous, amb ell com a cara visible.

Vermella directa per protestar

L’àrbitre ha expulsat Víctor Valdés al minut 78 per protestar per una entrada sobre un dels seus jugadors. El tècnic ja havia estat avisat amb anterioritat, ja que el col·legiat ha considerat que ha protestat amb massa vehemència. Valdés, que ha tardat més d’un minut a marxar als vestidors, s’ha aturat a parlar amb els jugadors del seu equip que estaven asseguts a la grada i se l’ha vist més distès i somrient. Al final del partit, això sí, Víctor Valdés i l’àrbitre han parlat amistosament de l’incident i han deixat clar que el que passa a la gespa es queda a la gespa.

Victor Valdés defensa els seus jugadors

Víctor Valdés ha protestat a l’àrbitre algunes de les faltes que han fet els jugadors del Vilafranca sobre els seus futbolistes. El tècnic hortenc considera que hi ha hagut alguna entrada massa dura i, més, considerant que es tractava d’un amistós de pretemporada. Aquestes són algunes de les faltes que ha protestat l’entrenador.