El FC Martinenc, avui de visitant, ha tingut la victòria davant la UE Figueres. Els barcelonins han arribat al descans amb un avantatge de dos gols (0-2), però a la segona part els locals han estat superiors i han acabat empatant el partit (2-2). Tot i aquest punt sumat, els homes de Manel Moya segueixen cuers a la classificació.

Primera part barcelonina

No ha començat bé el partit per als locals, que han vist com Èric Torres havia d’abandonar el terreny de joc al minut 8 per una lesió. Tot i així, el contracop no ha afectat el joc de l’equip i han gaudit de la primera ocasió del matx (13′). El Figueres s’ha fet amb el domini de la pilota  i ha generat perill a l’àrea de Juanma. D’altra banda, el Martinenc era molt fort als contracops, però, quan semblava que les coses anaven millor per als de Joan Esteve, ha arribat el gol dels barcelonins, obra de Marçal que ha aprofitat el rebuig d’un defensa per convertir el primer gol. No ha donat temps d’assimilar el marcador al Figueres quan, dos minuts més tard (39′), el mateix Marçal convertia un penal ocasionat a canal. El Martinenc arribava al descans amb un avantatge còmode de dos gols.

Segona part gironina

La Unió Figueres, no conforme amb el marcador, ha volgut capgirar el partit i ho ha fet. Al minut 66 arribava la primera esperança per als locals quan Álvaro Soler ha rebut la pilota entre línies i ha aconseguit superar Juanma. Poc després (73′) era el mateix Álvaro qui imposava el 2 a 2. Finalment, s’han repartit els punts a l’estadi de Vilatenim, que manté el Martinenc en l’última posició.

Després de la derrota al camp del Castelldefels, el Martinenc suma un punt insuficient per deixar de ser cuer de la Tercera Divisió.