El president del Sant Andreu, Manuel Camino, ha explotat contra un sector dels aficionats que s’han desplaçat al Municipal de Badalona per acompanyar l’equip fora del recinte esportiu. El president andreuenc creu que les dures crítiques contra directiva i equip han estat “fruit de l’escalfament del moment”, però no han agradat gens fins al punt d’afirmar que “avui s’han passat 28 pobles i n’hi hauria per tancar la grada”.

“La UESA somos nosotros”

Aquest ha estat el moment en què els aficionats han demanat la dimissió de la directiva i han dit, davant dels jugadors andreuencs, que “la UESA som nosaltres”. La crispació no ha agradat al president que, malgrat admetre que són uns aficionats que ho donen tot per l’equip tant a casa com a fora, avui no ha estat com sempre per culpa de l’eliminació de l’equip davant l’Hospitalet.

Camino, molest per no tenir resposta del TAD.

El president considera que el Sant Andreu no hauria d’haver jugat aquesta semifinal. Afirma que “aquest partit mai s’hauria d’haver jugat a semifinals. Tenim un recurs al TAD, on reclamem ser tercers i hauríem d’haver jugat contra el Terrassa. Ens havien promès que tindríem la resolució aquesta setmana. Però, això és futbol i hem de saber perdre”.