La UE Cornellà s’ha classificat per a la segona ronda del play-off d’ascens a Segona Divisió després de superar la UD Ibiza-Eivissa al Ciutat de Màlaga per 1 a 2. Els gols de Bezerra i Pablo Fernández classifiquen els del Llobregat per a les semifinals. El sorteig per conèixer els propers rivals dels verd-i-blancs es farà el dilluns 20 de juliol i el partit es disputarà el dimecres 23 de juliol.

Primera part demolidora

Tot i que la UD Ibiza-Eivissa tenia l’avantatge de ser un equip segon classificat i enfrontar-se contra un quart, el Cornellà ha sortit com un llamp al Ciutat de Màlaga amb un molt bon inici dels del Llobregat. El migcampista Isaac Nana ha fet el primer avís i en el minut 13 ha arribat el primer gol del Cornellà amb una rematada de cap del colombià Juan Camilo Bezerra. Sense deixar respirar els balears, Pablo Fernández ha marcat el segon tres minuts després, noquejant un Eivissa que no les ha vist venir. Uns minuts de bogeria amb més feina encara pel porter Parreño, que ha evitat una golejada dels homes entrenats per Guillermo Fernández Romo abans del descans.

Segona part de ressist

En la segona part, els homes entrenats per Pablo Alfaro han sortit millor i han buscat retallar diferències. En el minut 63, el premi ha arribat per als balears i Rodado ha rematat una pilota per acabar marcant l’1 a 2. El gol ha donat ales a l’Eivissa, que ha buscat l’empat amb insistència. Un xut de Nuñez ha estat a punt d’entrar a la porteria del Cornellà, que de mica en mica, ha controlat el seu rival i ha pogut mantenir el resultat i fins i tot ampliar-lo amb una jugada de De Baubang. Finalment, victòria per 1 a 2 per acabar superant l’eliminatòria.