La UE Sant Andreu ha perdut contra l’Hospitalet la semifinal del play-off d’ascens a Segona Divisió B. Des de betevé hem seguit la jornada, minut a minut, des de les 17 h de la tarda, amb la sortida de l’equip andreuenc, la prèvia, el parit i el post partit amb les declaracions de jugadors, entrenadors Azparren i Risueño i el president Manuel Camino. Aquesta ha estat la jornada de play-off a Badalona.

23:51

23:41

23:31

Visualitza el resum i l’anàlisi del partit a Betevé.

23:14

23:13

Connectem amb el Narcís Sala. De moment, no hi ha aficionats del Sant Andreu esperant l’equip.

23:11

Manu Salinas, jugador de L’Hospitalet: “Hem patit però ens hem defensat molt bé. M’és indiferent qui sigui el rival a la final”.

23:07

Escolta les declaracions de Manuel Camino després de l’eliminació del Sant Andreu. Camino

23:04

Jaume Villar: “Només podem donar les gràcies a l’afició per estar tota la temporada amb nosaltres”.

22:54

Josu, jugador del Sant Andreu: “Demanem perdó a l’afició perquè no ho hem pogut aconseguir”.

22:45

Manuel Camino, molt enfadat amb els aficionats que han recriminat la derrota a l’equip: “És una afició que sempre ho dona tot per l’equip. Però, avui, s’han passat 28 carrers. El que han fet avui és per tancar la graderia”.

22:44

Manuel Camino, president del Sant Andreu: “Aquest partit mai s’hauria d’haver jugat. Tenim un recurs presentat al TAD per accedir a la tercera plaça. El partit que hem jugat avui havia de ser a la final”.

22:33

Mikel Azparren: “L’afició té tot el dret del món a expressar allò que vulgui. Accepto totes les opinion. Però, l’única manera de fer tornar el Sant Andreu a Segona B és anant tots junts”.

22:29

Els jugadors de L’Hospitalet celebren la classificació per la final al vestidor del Municipal de Badalona.

22:26

22:17

Comença l’especial ‘btv esports’ amb l’anàlisi de la primera semifinal del play-off d’ascens a Segona B. El pots seguir al nostre web i Facebook.

22:11

Ja tens disponible la crònica del partit.

22:08

L’Hospitalet coneixerà demà el seu rival a la final. Aquest diumenge a les 20:00 s’enfronten el Terrassa i l’Europa.

22:02

FINAL: El partit finalitza sense gols. L’Hospitalet es classifica per la final a causa de la seva condició de millor classificat a la Lliga. El Sant Andreu, eliminat.

21:57

Min.98 – Targeta groga per Terrats.

21:56

Min. 96 – Targeta groga per Sergi Moreno.

21:53

Min. 95 – El Sant Andreu insisteix, però no aconsegueix generar perill. Queden cinc minuts.

21:50

Min. 90 – Ainara Acevedo afegeix 10 minuts.

21:49

Min. 89 –  Xut des de la frontal de David Serrano que surt desviat.

21:46

Min. 86 – Esgota els canvis L’Hospitalet: Juste per Reina.

21:45

Min. 85 – Busca el gol el Sant Andreu. Té cinc minuts més l’afegit per ractar de trancar l’empat i obtenir el bitllet a la final.

21:40

Min. 80 – Deu minuts pel final. El Sant Andreu necessita un gol per accedir a la final.

21:34

Min. 73 – El Sant Andreu es veu obligat a esgotar els canvis a causa de la lesió de Jaume. Laro Setién l’ha reemplaçat. A més, Adri Rivas ha substituït Llamas.

21:33

Min. 72 – Segona pausa d’hidratació al Municipal de Badalona.

21:31

Min. 71 – Es manté l’empat a zero que donaria el bitllet a la final a L’Hospitalet.

21:30

Min. 69 – Doble canvi al Sant Andreu: David Serrano i Terrats per Ton Alcover i Roger.

21:28

Min. 67 – Targeta groga per Miquel Ripoll.

21:21

Min. 60 – Primer canvi al Sant Andreu: Sergi Moreno substitueix Sergi Serrano.

21:19

Min. 59 – Targeta groga per a Perera per una dura entrada.

21:17

Min. 56 – Jonathan Risueño introdueix dos canvis més: Miquel Ripoll i Genar Fornés reemplacen Salinas i Canario.

21:16

Min. 55 – Una targeta groga més. En aquest cas, per Christian Alfonso.

21:14

Min. 53 – Targeta groga per Elhadji. El davanter del Sant Andreu ha tractat d’arribar a rematar un centrada a l’àrea petita i ha impactat amb Aliaga.

21:08

Min. 47 – Targeta groga per Cristian Gómez.

21:06

Hi ha hagut doble canvi a L’Hospitalet: Ton Ripoll i Christian Alfonso han substituït a Bruno i Moha.

21:05

Arrenca el segon temps al Municipal de Badalona. L’Hospitalet 0-0 Sant Andreu.

20:50

DESCANS: El Sant Andreu ha domint durant els primers 35 minuts. No obstant això, L’Hospitalet ha tingut quatre ocasions clares als últims deu minuts.

20:49

Min – 45+1. Una nova gran ocasió pels homes de Jonathan Risueño. Xut de Martí Soler des de la frontal que pica al pal.

20:48

Min. 45- I salva Craviotto per tercera vegada. Contracop de L’Hospitalet que acaba amb Salinas internant-se a l’àrea i provat un xumt que refusa el porter andreuenc.

20:45

Min. 43 – Xut molt desviat de Sergi Serrano a la sortida d’un córner.

20:41

Min. 40 – Torna a avisar L’Hospitalet. Xut a l’interior de l’àrea de Salinas que treu amb el peu Craviotto. Reacciona l’equip de Jonathan Risueño.

20:39

Min. 38 – Quina aturada de Craviotto! Contracop de L’Hospitalet, Salinas es planta tot sol davant el porter andreuenc i Craviotto li guanya la partida en l’un contra un.

20:36

Min. 34 – Elhadji no arriba a rematar al balcó de l’àrea petita. El davanter no ha encertat en colpejar la pilota i ha atrapat Aliaga.

20:35

Min. 33 – Es reprén el joc després de l’aturada.

20:32

Min. 30 – Pausa d’hidratació al Municipal de Badalona

20:29

Min. 27. Torna a avisar el Sant Andreu. Juanan Gallego prova sort des de la frontal, però Aliaga atura des del terra.

20:24

Min. 22 – Ton Alcover ha estat a punt d’obrir el marcador! Xut de falta proper a l’àrea que marxa fregant el pal.

20:23

Min. 21 – Soler rep la primera targeta groga per a un jugador de L’Hospitalet.

20:19

Min. 17- Canario realitza el primer xut a porta de L’Hospitalet. Canario ha aturat amb facilitat.

20:18

Min. 16 – Noguera rep la primera targeta groga del partit.

20:13

Min. 11 – Primera aproximació del Sant Andreu. Rematada de Jaume a la sortida d’un córner que surt desviada.

20:10

Min. 8 – Els Desperdicis segueixen donant suport a l’equip des de fora de l’estadi.

20:08

Min.5 – Primers minuts de tempteig entre tots dos equips. Ambdós conjunts han sortit valents.

20:00

Comença el partit al Municipal de Badalona. L’Hospitalet i el Sant Andreu es disputen un lloc a la final del play-off d’ascens.

19:56

Diversos aficionats del Sant Andreu viuen el partit des de la Cafeteria Mendi.

19:51

L’Hospitalet afronta el seu tercer play-off d’ascens consecutiu. L’Algeciras i el Náxara han estat els seus botxins a les seves darrers dues participacions.

19:46

L’única vegada que s’han enfrentat ambdós equips aquesta temporada el resulat va ser de 0-0. El partit es va disputar a la Feixa Llarga el passat 1 de desembre.

19:41

Els Desperdicis, sempre al costat dels sues jugadors. Els aficionats del Sant Andreu donen suport a l’equip des de l’exterior del Municipal del Badalona.

19:38

Important tenir en compe que, en cas d’empat, no hi haurà pròrroga ni penals. Si el partit acaba amb igualtat al marcador, passarà a la final l’equip que estava millor classificat a la lliga. En aquest cas, L’Hospitalet.

19:35

Christian Alfonso, jugador de L’Hospitalet que arrencarà el partit a la banqueta, també sap el que és marcar amb la samarreta del primer equip de l’Espanyol. Ho va fer en un partit de Copa del Rei davant del Sevilla.

19:31

El capità de L’Hospitalet, Cristian Gómez, va militar durant dues temporades al primer equip de l’Espanyol. Una d’elles amb fitxa del primer equip. El migcampista va arribar a fer un gol com a blanc-i-blau.

19:25

La col·legiada del partit serà Ainara Acevedo Dudley. Els seus assistents seran Guillem Batlle Capa i Marc Bondia López. El quart àrbitre serà Sergi Carrero Romera.

19:19

Alineació de L’Hospitalet: Aliaga, Reina, Perera, Gómez, Soler, Canario, Salinas, Diego, Bruno Vinicius, Eudald, Moha.

19:17

Alineació del Sant Andreu: Craviotto, Llamas, Roger, Noguera, Jaume, Victor, Elhadji, Alcover, Juanan, Sergi Serrano i Josu.

19:15

El Sant Andreu recorda al seu vestidor la figura de Miquel Jové, delegat del club durant tres dècades que ens va deixar el passat mes de juny.

19:10

La plantilla de L’Hospitalet trepija la gespa del Municipal de Badalona quan queda menys d’una hora pel començament del partit.

19:05

Manuel Camino es mostra taxant abans de la semifinal del play-off:”Hem muntat un equip per pujar”. No obstant això, reconeix que “L’Hospitalet és el primer classificat i mereix respecte”.