samarretasantandreu

La UE Sant Andreu estrenarà equipació en la semifinal del play-off d’ascens contra l’Hospitalet. Es tracta d’una samarreta i un pantaló negres en homentage i en memòria de les vícitimes per coronavirus. A més a més, el club quadribarrat també ha volgut tenir un especial record cap a la figura del que va ser el seu delegat durant més de tres dècades, Miquel Jové, i que ens va deixar el pmes de juny passat.

La nova equipació manté el vermell característic de l’entitat quadribarrada, amb les quatre franges de la senyera en un dels laterals de la samarreta. A més a més, com ja és habitual, aquesta nova equipació seguirà lluint el logotip de la ONG Open Arms. 

Així doncs, la UE Sant Andreu lluirà una samarreta especial en el primer partit que disputarà després de la pandèmia de la covid-19. El club ha volgut agrair al seu rival, el CE l’Hospitalet, la predisposició a variar el seu pantaló habitual, de color negre, per un de vermell, per permetre al club quadribarrat la disputa d’aquesta semifinal del play-off exprés.