Rufete

L’Espanyol rebrà aquest diumenge, a les 21 h, la visita al RCDE Stadium del Celta. Els blanc-i-blaus ja no s’hi juguen res de res, per tant, i des de fa dies, a la roda de premsa prèvia al partit s’ha parlat més del futur de l’equip i del club que no pas de l’enfrontament contra els gallecs, que es juguen la permanència.

L’entrenador de l’Espanyol, Rufete, ha explicat que davant el Celta buscaran la victòria sobretot pensant “en la nostra gent”. El tècnic ha assegurat que “els jugadors no han abaixat els braços”, tot i la situació que fa partits que es va consumar el descens a Segona.

Pensant més en el futur ha dit que “la setmana que ve serà molt intensa” i que “hem de començar a prendre decisions que siguin correctes” i que la del “míster la tindrem, perquè és molt important de cara al projecte”.  Rufete té clar que “hem de pensar en l’Espanyol del futur, en una nova identitat”. El tècnic, que també és director esportiu, pensa que “tenir en compte la nostra afició és importantíssim”. De fet, ho considera bàsic per construir l’Espanyol del futur.