Els play-off d’ascens a Segona B es podran seguir en directe a betevé radio. L’emissora municipal retransmetrà les dues semifinals d’aquesta fase d’ascens que enfrontaran el Sant Andreu amb l’Hospitalet, dissabte a les 20 h, i el Terrassa amb l’Europa, diumenge a les 20 h. Els dos partits es podran seguir a través de betevé ràdio (91.0 fm) i al web de beteve.cat, en un minut a minut. El periodista Jordi Montalbo i l’exentrenador de l’Europa i el Sant Andreu, Manolo Márquez, seran els encarregats de narrar les semifinals.

 A les 22.15 h, el postpartit

La programació especial de betevé no s’aturarà un cop acabin els 90 minuts de les semifinals. L’aposta pel play-off d’ascens es mantindrà durant dues hores més. A les 22.15 h arrencarà un programa especial al web de betevé i a les xarxes socials del ‘btv esports’ amb totes les reaccions dels jugadors, rodes de premsa dels tècnics i el testimoni dels aficionats. A partir de les 23.30 h i fins les 0 h, el ‘btv esports’ farà un programa especial a la TDT amb el resum del partit i les millors imatges de les dues semifinals. Aquesta programació especial es farà tant dissabte, 18 de juliol, com diumenge, 19. La redacció d’esports de betevé farà una àmplia cobertura des del Municipal de Badalona i els punts de reunió dels aficionats d’Europa i Sant Andreu.

Per al postpartit de dissabte, el convidat especial d’aquesta programació serà Dani Guerrero, excapità de la UE Sant Andreu. Per a l’anàlisi del duel entre l’Europa i el Terrassa, el convidat serà Ramon Rovira, exjugador escapulat. Els dos programes seran conduïts per Sergi Cebrián i Jordi Montalbo, juntament amb els comentaris de l’analista Manolo Márquez.