Lliga
@FCBarcelona

La Lliga no comparteix la decisió del Comitè de Competició de fixar el 18 de desembre com a data del clàssic i, per tant, hi recorrerà en contra, però sense sol·licitar mesures cautelars.

En un comunicat La Lliga explica que després de rebre la documentació del Comitè de Competició, que fixa la data del clàssic per al 18 de desembre, ha decidit recórrer contra la decisió davant el Consell Superior d’Esports i també als tribunals ordinaris, sense sol·licitar mesures cautelars, ja que el temps processal generaria incertesa entre els aficionats d’Espanya i de tot el món que veuen el partit per les diferents televisions. La Lliga creu que no seria bo endarrerir encara més la disputa del Barça-Madrid.

La Lliga argumenta que per desvirtuar el mínim possible la competició el partit s’hauria de jugar al més aviat possible i que la primera data disponible és el 4 de desembre. Afegeix que enlloc diu que han de ser els dos clubs afectats per l’ajornament els que fixin la data del partit. En un tercer punt, la patronal diu que no és raonable, ni legal, privar-la d’una facultat tan important com comercialitzar els drets audiovisuals com és fixar la data d’un partit. I per últim, explica que sorprèn que el comitè accedeixi a col·locar el clàssic el 18 de desembre, quan en aquesta data ja hi ha programada jornada de Copa del Rei.