Muntanyesa

El Muntanyesa rebrà aquest Divendres Sant, 2 d’abril, el Castelldefels. El partit va ser ajornat el cap de setmana passat a causa d’un positiu de covid-19 a l’equip del Baix Llobregat. L’enfrontament es podrà seguir en directe a través d’aquesta mateixa pàgina web.

Sumar per encarar bé la segona fase

Els de Nou Barris afronten el partit conscients que formaran part del grup que lluitarà per la permanència en la segona fase de la Lliga. Aconseguir la victòria serviria per dues coses. La primera, per sumar tres punts més, un fet important, ja que els equips arrosseguen els punts aconseguits a la primera fase a la segona. La segona, per acabar el primer tram de la temporada amb bones sensacions. Aconseguir el triomf hauria de servir per agafar moral i confiança per a la part decisiva de la temporada.

Com a mínim empatar

El Castelldefels no els posarà les coses fàcils. Els del Baix Llobregat necessiten com a mínim un empat per jugar la segona fase de la Lliga al grup del play-off d’ascens. Per tant, la intenció serà sumar aquest punt i, si es pot, aconseguir la victòria i així passar amb més punts a la fase següent. El Castelldefels arriba al patit després d’haver guanyat la Pobla de Mafumet i haver trencat una ratxa de dues derrotes consecutives.