Europa
@CEEuropa

L’Europa rebrà la visita aquest Divendres Sant, 2 d’abril, a les 12 h al Nou Sardenya del Santfeliuenc. Els graciencs ja estan classificats per jugar en el grup d’ascens directe, però l’objectiu és sumar més punts i així arrossegar-los a la segona fase.

L’Europa vol ampliar distàncies

L’objectiu dels graciencs aquest divendres és ampliar diferències amb els rivals. Els de David Vilajoana es troben en una posició privilegiada. Els escapulats han acabat primers del grup 5A de la Tercera Divisió i sumen, de moment, 41 punts. Els rivals més propers en el grup d’ascens són el Vilafranca i el Cerdanyola, els dos amb 40 punts. Un triomf els deixaria a quatre punts dels dos i, el que és més important, a set del Girona B i a nou del Terrassa.

La carambola de jugar en el grup del play-off d’ascens

El Santfeliuenc, tot i que complicada i difícil, encara té una petita possibilitat de classificar-se pel grup del play-off d’ascens. Els del Baix Llobregat, per fer-ho, han de guanyar els escapulats i esperar que el Castelldefels perdi contra el Muntanyesa i que la Pobla de Mafumet, com a molt, empati davant l’Igualada. A més, el Santfeliuenc, per superar el Castelldefels, hauria d’eixugar-li, ara mateix, cinc gols de diferència.