“Jorge Carreón és un jugador diferencial”. Així de contundent es mostra Cristian Garcia, entrenador del Sant Andreu. Quan parla d’aquest jove bolivià es nota perquè el va fitxar pel Terrassa provinent del filial del Deportivo de la Corunya el 2017. És un enamorat del seu joc, però també d’allò que molts tècnics valoren, el sacrifici: “Jo crec que va creixent exponencialment. És un jugador que et dona molt en el joc, però també pel que fa a sacrifici”.

Jorge Carreón, un exemple

Cristian Garcia no se n’amaga i pensa que Jorge Carreón és un dels millors del conjunt quadribarrat: “Jo crec que és referent a l’equip”, diu amb seguretat el tècnic andreuenc. I també “avisa” la resta de la plantilla: “Qui vulgui seguir jugant, el primer que ha de fer és fixar-se en el 19, que apunta maneres”, comenta amb un somriure.

Jorge Carreón, jugador del Sant Andreu, celebra un dels gols contra el Figueres
@uesantandreu

20 partits, 20 de jugats, dos gols

El doblet que va firmar contra el Figueres en el triomf per 0 a 3 a Vilatenim ha estat l’estrena golejadora de Jorge Carreón. Tot i això, el de Santa Cruz de la Sierra ha disputat els 20 partits de la primera fase, 17 com a titular i tres de suplent. Amb 23 anys s’ha consolidat en la categoria.

La trajectòria de Carreón

El número 19 del Sant Andreu va començar a despuntar a la Damm, des d’on va fer el salt al Fabril, el filial del Deportivo de la Corunya. Cristian Garcia el va tenir al Terrassa durant dues temporades i la passada va jugar a la Pobla de Mafumet, abans d’arribar aquest estiu al club quadribarrat.

TemporadaEquip
2015-2016CF Damm
2016-2017Deportivo Fabril
2017-2018Terrassa FC
2018-2019Terassa FC
2019-2020Pobla de Mafumet CF
2020-2021UE Sant Andreu