Martinenc

El Martinenc ha perdut al camp del Tàrrega per 2 a 1. Els locals s’han avançat gràcies a Castelló, però abans del descans Joel ha empatat pels barcelonins. En el tram final del partit Issey ha marcat el gol de la victòria dels urgellencs. És el quart partit consecutiu que els del Guinardó no aconsegueixen guanyar.

Joel empata per al Martinenc

El partit ha començat ben malament pels interesos del Martinenc, ja que en el minut 6 Castelló ha marcat l’1 a 0. Els barcelonins han acusat mentalment el cop del gol i els urgellencs han dominat el tram inicial del matx. Han anat passant els minuts i els del Guinardó s’han refet i han començat a acostar-se a l’àrea rival, però han tingut sort de tenir el porter Arnalot, que ha evitat el segon del Tàrrega. En l’últim minut de la primera part hi ha hagut penal a favor del Martinenc per falta sobre Hichem. El capità Joel ha estat l’encarregat de fer l’empat a 1.

Issey dona la victòria al Tàrrega

La segona part ha estat molt semblant a la primera. El Tàrrega ha dominat més i ha creat més ocasions. Arnalot ha estat el millor jugador dels barcelonins evitant diverses vegades el gol dels locals. Quan no ha pogut fer-hi res el porter del Martinenc ha estat en el minut 79, quan en un contraatac Issey ha marcat el 2 a 1 definitiu. Els barcelonins han intentat reaccionar, però sumen la tercera derrota en quatre partits.