El Lima Horta no ha pogut contra el Recoletas Zamora (51-72) en el partit corresponent a la 19a jornada de la Lliga Femenina Challenge. El pavelló Escola Virolai ha vist com les jugadores entrenades per Sergio Manzano no han pogut davant un rival que ha estat molt encertat. Després de la derrota, el Lima Horta suma nou victòries i nou derrotes.

El Zamora encarrila la primera part

Des del salt inicial s’ha pogut percebre la intensitat del partit, que ha perdurat gairé els dos primers quarts. Les ganes de competir s’han vist reflectides a la pista per part dels dos equips. Per una banda, un Zamora amb moltes ganes de sumar punts i distanciar-se en el marcador, mentre que a les barcelonines els ha mancat encert cap a cistella. Tot i que s’han posat per davant pocs minuts després de començar el partit, no ha estat suficient perquè la facilitat per anotar per part de les visitants ha fet que el marcador acabés a favor seu per 13 a 19.

El segon quart ha començat amb un Zamora insistent que agafava distància respecte a les locals, mentre que les de color salmó han vist com les jugades no acabaven de ser efectives. Ha estat en aquest temps que s’ha aconseguit la màxima distància, fins a 10 punts de diferència. Les barcelonines, però, han seguit treballant i han pogut ajustar distàncies fins a posar-se a sis punts per sota. Tutusaus ha estat clau en la remuntada, ja que ha anotat 13 dels 23 punts.

El Lima no les atrapa

L’excel·lent treball de les hortenques, tant ofensiu com defensiu, els ha permès apropar-se al rival per 25 a 29, la diferència més mínima del partit. Els dos tirs lliures consecutius del conjunt de Jacinto Carbajal han donat marge a les visitants per poder escapar-se de nou i posar-se fins a 10 punts per sobre un altre cop. El triple de Martiáñez ha estat l’última anotació del Lima en aquest temps, que a més ha vist com el partit se’ls escapava perquè les de Zamora han aconseguit col·locar-se fins a 14 punts de diferència. Abans d’iniciar l’últim quart, el marcador era 34 a 48.

No hi ha marxa enrere

Només començar els últims 10 minuts de l’enfrontament, Chetortola ha complicat la remuntada després d’anotar un tir des de la línia de tres, tot i que les barcelonines no s’han donat per vençudes i han seguit treballant per aconseguir una nova victòria. Finalment, no ha estat possible. L’avantatge adquirit al principi del partit per part de les visitants els ha permès mantenir-se al capdavant i quedar-s’hi. El resultat ha estat 51 a 72.