El Club Natació Atlètic-Barceloneta ha superat el Club Esportiu Mediterrani a la piscina de Sant Sebastià per 11 a 6. Amb el triomf, els mariners refermen el lideratge en lliga i sumen 13 victòries en 13 partits.

Mitges tintes a la primera part

Els gols han trigat a arribar en un partit on tots dos equips sabien a què s’enfrontaven. El Barceloneta busca cada dia seguir invicte i el Medi, per part seva, sabia que els mariners no serien uns rivals fàcils. Els dos conjunts han sabut defensar i atacar a parts iguals. No ha estat fins a l’últim minut del primer quart que han arribat els primers gols. Álvaro Granados ha inaugurat el marcador a favor dels locals en un u contra u amb el porter. 40 segons més tard, i quan faltaven deu segons per tancar el primer període, Radic, del Medi, ha pogut igualar el marcador amb l’1 a 1.

Al segon quart el ritme ha canviat des dels primers 30 segons, quan Albert Ponferrada ha marcat el segon dels locals. Tot el que han necessitat els de Fatovic per donar-los via lliure. De Toro ha aconseguit el tercer dels de la Barceloneta, consolidat, segons més tard, per un quart gol obra de Famera. Granados ha sumat el cinquè dels locals. Al minut sis, Axel Corres ha marcat el segon del Medi, que no ha estat suficient per intentar remuntar un període completament perdut. Finalment, s’ha marxat al descans amb el marcador 6 a 3 després d’un gol de Donat Galeev, que s’ha sincronitzat a la perfecció amb Minguell per dur la pilota al fons de la xarxa. I dos més per part del Barceloneta. El parcial del quart ha estat molt clar, 5 a 2 favorable als locals.

Sentència dels locals a l’últim quart

La tornada del descans ha servit als de Sants per apujar el nivell defensiu. Així ho han demostrat en un tercer quart que ha finalitzat amb empat a dos. Ha estat en va, però, davant d’un Barceloneta insaciable que ha recuperat el gol en els últims vuit minuts de partit. El matx ha finalitzat amb un 11 a 6, després d’un 3 a 1 en l’últim període. Cal destacar els mariners Álvaro Granados i Martin Famera, que han estat els màxims golejadors amb tres gols cadascun.