Xavi Hernández s’ha mostrat afectat per la nova lesió d’Ansu Fati. El tècnic ha explicat que és una recaiguda i que el jugador està molt tocat. Tot i això, ha explicat que preparen una planificació específica perquè no es torni a lesionar mai més.

Ansu Fati està molt afectat

El tècnic ha reconegut que el jugador “està molt afectat, és una situació difícil. Hem tingut una reunió amb la familia, dilluns en farem una altra per saber si cal operar o no amb els doctors. Estem amb ells, ho haurem de decidir.” Sobre ell mateix i l’equip, ha reconegut que “estem frustrats i tristos. És un contratemps molt important. Cada setmana en tenim un i aquest és molt greu.”

La pròrroga va trastocar els plans de Xavi, que reconeix que “el doctor Pruna em va dir que estava per jugar 30 minuts, és una situació que no pots controlar”.

Planificació específica per a Ansu Fati

A partir d’ara, després de la reunió de dilluns i de decidir si cal operar el jugador o no, el club farà “una planificació molt específica, perquè es recuperi al 100 %. Hem de ser positius, serà una recuperació molt forta, molt exclusiva per intentar que no es lesioni mai més. Hem de recuperar-lo mentalment, el que sigui, que s’oblidi de les lesions. Donar-li estima, el necessitem. Hem perdut un futbolista capaç de marcar la diferència. Ell està trist i nosaltres també, ara toca recuperar-lo”.