Raúl de Tomás
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha perdut davant del Betis per 1 a 4 en un molt bon inici en defensa del conjunt de Vicente Moreno, però s’ha trobat amb un Betis que ha capgirat el marcador en sis minuts. El conjunt andalús està fent una bona temporada, ocupa la tercera posició a la classificació i arribava a l’RCDE Stadium després de golejar l’Alabès per 4 a 0.

L’Espanyol fa una bona feina en defensa

Davant d’un dels millors equips de la Primera Divisió, el Betis, que és el tercer classificat, l’Espanyol ha fet un bon partit. L’equip de Manuel Pellegrini s’ha fet amo de la pilota des de l’inici, però els pericos han fet una molt bona feina defensiva. Malgrat el control dels andalusos, en la segona arribada del conjunt de Vicente Moreno, l’Espanyol ha marcat. Jugada per banda dreta amb centrada d’Óscar Gil i que Raúl de Tomás ha rematat sense oposició des de la frontal de l’àrea petita. Claudio Bravo no ha pogut fer res per aturar la pilota. Dotzè gol del madrileny aquesta temporada i quarantè amb la samarreta blanc-i-blava. Abans de la mitja hora de joc, l’àrbitre, Javier Alberola Rojas, gràcies al VAR, ha assenyalat un penal per mans d’Aleix Vidal dins de l’àrea. L’exespanyolista Borja Iglesias ha transformat la pena màxima. Després de fer un bon inici de partit, l’Espanyol ha rebut una galleda d’aigua freda amb el segon gol del Betis. En un llançament de córner, Guido Rodríguez de cap ha fet el segon gol dels de Pellegrini. En sis minuts els andalusos han capgirat el marcador.

El Betis sentencia i no dona opció

En el segon temps, s’ha fet evident la diferència futbolística i de classificació entre tots dos equips. El Betis ha començat a dominar clarament el partit. L’Espanyol ha perdut qualsevol opció de reacció amb el tercer gol del conjunt andalús. En una molt bona jugada dels verd-i-blancs, Canales ha fet una passada amb l’esperó per a Borja Iglesias, que ha superat Diego López. Segon gol de l’exjugador perico a l’RCDE Stadium. La superioritat verd-i-blanca ha anat “in crescendo” a mida que han avançat els minuts de la segona part. Diego López ha estat el protagonista dels pericos i ha evitat diversos gols del Betis amb les seves intervencions. Els jugadors de Moreno han gaudit d’alguna ocasió, però els ha fallat la definició. En canvi, el Betis hi ha arribat amb molta facilitat. Una pèrdua de pilota de Keidi Bare al mig del camp ha estat aprofitada per Willian José, que amb un atac fugaç no ha perdonat per fer el quart gol del Betis. La impotència perica ha estat total fins al punt que Raúl de Tomás ha deixat l’Espanyol amb 10 jugadors després de veure dues grogues en menys de tres minuts. Derrota dolorosa de l’Espanyol que ha estat molt bé en defensa en els primers 30 minuts del partit, però després el Betis ha passat per sobre de l’equip de Vicente Moreno.