El gest d'Íñigo Martínez a Ansu Fati

La lesió d’Ansu Fati va ser un cop duríssim per al jugador blaugrana, que veu com es podria perdre el que queda de temporada. Mentre el substituïen i marxava entre llàgrimes, el públic de San Mamés va començar a xiular-lo, però llavors el jugador de l’Athletic Club, Íñigo Martínez, va reaccionar sorprenentment.

El plor d’Ansu Fati crea empatia entre els rivals

En les imatges de la televisió, i que ha recollit l’usuari de TikTok @marcgupe al seu compte, es pot veure com Ansu Fati surt plorant del terreny de joc. Just abans de l’abraçada amb Xavi. En aquells moments, Pedri se li acosta per consolar-lo i després ho fa Nico, i en primer pla es pot veure com Íñigo Martínez demana al públic que no xiuli el jugador. Fins i tot fa el gest de “no” amb el cap, sense entendre com els aficionats poden xiular un jugador que s’acaba de lesionar i marxa plorant de l’estadi. A la part final també es veu com Marcelino toca el cap d’Ansu per intentar consolar-lo.

La reacció d’Íñigo Martínez ha sorprès bona part dels aficionats, ja que, enmig d’un partit amb tanta tensió i amb moltes coses en joc, és un gest d’empatia i humanitat, poc habitual en el món de l’esport de màxima competició. El jugador basc, a qui el Barça va estar a punt de fitxar quan Valverde n’era entrenador, també ha patit diverses lesions que l’han tingut apartat del terreny de joc durant mesos. Per això, potser, entén perfectament el calvari que passava Ansu Fati.

@marcgupe

Así reaccionó Iñigo Martínez tras la lesión de Ansu Fati. #ansu #barcelona #barça #athletic #iñigo #copa #laliga

♬ sonido original – marcgupe