El brutal calendari del Barça

Eliminat de la Copa del Rei, el Barça s’ha de centrar en la Lliga i l’Europa League. L’equip de Xavi encara un calendari ple de grans rivals i on es decidirà el futur de l’equip en aquestes dues competicions.

Un febrer amb molts reptes

  • 6 de febrer, Barça – Atlètic de Madrid: El primer repte dels blaugrana aquest mes de febrer. L’equip del Cholo Simeone també passa per un mal moment de joc i resultats, però serà un rival directe per aconseguir una plaça de zona Champions.
  • 13 de febrer, Espanyol – Barça: El derbi arribarà en un moment decisiu per a tots dos equips, que han començat el 2022 amb dificultats. Els de Vicente Moreno voldran jugar les últimes cartes per intentar arribar a Europa, i el Barça visitarà un camp sempre complicat sense opció de fallar.
  • 17 de febrer, Barça – Nàpols: Partit d’anada de la ronda eliminatòria de l’Europa League. Els blaugrana necessiten un bon resultat per a la tornada a Itàlia contra un equip que és tercer a la Serie A i lluita per l’Scudetto.
  • 20 de febrer, València – Barça: Només tres dies després, els de Xavi es desplaçaran a València per enfrontar-se a un equip que només està tres punts per sota els blaugrana i que lluita per ser a posicions europees. Mestalla sempre és un feu complicat per al Barça.
  • 24 de febrer, Nàpols – Barça: La tornada de l’eliminatòria d’Europa League, un tot o res per al Barça en aquesta competició.
  • 27 de febrer, Barça – Athletic Club: Últim partit del mes de febrer, contra un rival que ja els ha eliminat de la Copa del Rei i que està en ascens. El joc dels bascos s’ha demostrat que neutralitza el que planteja el Barça. Veurem si Xavi és capaç de canviar situacions i tàctica perquè l’equip no quedi minimitzat pels visitants.

Sis partits que poden decidir moltes coses

El Barça afronta, per tant, sis partits decisius contra rivals directes en Lliga, fet que pot fer que els blaugrana escalin posicions a la classificació o s’allunyin dels objectius. A l’Europa League, pot passar a vuitens de final o quedar eliminat definitivament. Un repte per a un equip ple de lesions i dubtes.