Últimament els partits entre el Club Natació Barcelona i el CN Terrassa acostumen a ser molt igualats. Els duels es decideixen en els últims minuts, i el partit de Lliga de la 15a jornada de la Divisió d’Honor de waterpolo n’ha estat una demostració. De fet, el Terrassa s’ha imposat per 10 a 11 en un partit que ha estat molt disputat i que s’ha decidit amb un gol de Sergio Prieto quan faltaven dos minuts per acabar l’enfrontament.

Una primera part molt ajustada

Els barcelonins han estat els encarregats d’encetar el marcador, però l’emoció ha durat poca estona perquè els egarencs han empatat ràpidament. El primer gol ha estat l’únic avantatge del CN Barcelona, ja que el Terrassa ha aconseguit posar-se al capdavant fins al quart període. Al segon quart, el joc ha estat molt igualat i les jugades no han estat prou efectives. Els gols no han arribat fins als dos últims minuts abans de finalitzar la primera part. La dinàmica ha estat molt similar al primer quart, però la diferència és que els egarencs han aconseguit mantenir-se a dos gols de distància. Al descans, el resultat era 5 a 7. Rubén de Lera i Alberto Barrosso han estat els màxims golejadors del partit.

Tota l’actualitat de la divisió d’honor de waterpolo

El Terrassa sentencia el Barcelona al final

La segona part ha començat a favor del conjunt local, que ha vist com remuntava i aconseguia empatar. Els de Belmonte no han trigat a reaccionar i de seguida han aconseguit marcar de nou. Els barcelonins, entestats a emportar-se el partit, han tornat a igualar el marcador després que Pol Gomà transformés un penal. El període ha acabat amb un parcial de 2 a 2.

En l’últim quart, la tònica del partit s’ha capgirat gràcies als gols de Pol Gomà i Abel Ramon, que han permès al Barcelona posar-se al capdavant. Els de Terrassa no s’han donat per vençuts i Alberto Barrosso ha estat l’autor dels dos gols que han igualat de nou el marcador. El gol de Sergio Prieto ha donat la victòria al conjunt egarenc quan només faltaven dos minuts per acabar el partit.