Els locals s’han avançat al minut nou. En la sortida d’un córner, Diego ha marcat de cap contra el seu exequip de la temporada passada. Els escapulats han reaccionat sis minuts després. Alberto ha pentinat el xut de falta de Javi Lara i la pilota ha acabat dins la porteria. A partir de llavors, l’equip gracienc ha controlat la pilota. Els escapulats podrien haver marcat, però s’ha arribat al descans amb empat a 1.

En la segona part, els graciencs han sortit a totes i han arribat els gols. Valderas ha fet l’1 a 2 en el 55 i 10 minuts després Segalés ha fet el tercer gol des dels 11 metres i un minut més tard, altra vegada Valderas ha marcat a la sortida d’un córner. El cinquè per arrodonir la golejada l’ha fet Gatell amb un xut de rosca. Abans d’acabar, Boter, de falta, ha marcat el segon per al Martinenc.