El partit ràpidament se li ha posat difícil a l’Espanyol B. En el minut 4 Casares ha fet el 0 a 1 pel Lleida Esportiu. El filial blanc-i-blau ha encaixat el cop psicològic d’aquest gol tant matiner i al quart d’hora de joc Carles Soria ha fet l’empat. Amb l’1 a 1 al marcador l’Espanyol B ha buscat el segon i ha gaudit d’alguna que altre ocasió, però no ha acabat d’estar encertat en la rematada final. Els de la terra ferma al contraatac també han creat perill, però el marcador ja no s’ha mogut. A la represa hi ha hagut molt de joc al mig del camp. Rufo ha estat a punt de fer el segon per al filial, però la pilota ha sortit ajustada. El Lleida també ha tingut la seva ocasió, però l’empat a un ja ha estat el resultat definitiu. Amb aquest punt l’Espanyol B és quinzè, dos punts per sobre del descens directe.