L’Europa ha dominat els primers minuts de partit i ha disposat d’alguna ocasió per avançar-se en el marcador. Com en aquesta jugada, en què Javi Iglesias no arriba per ben poc al segon pal. Xavi Civil també ha estat molt a prop del gol, però la rematada del davanter la salva la defensa sobre la mateixa línia de gol. I a la sortida d’aquest córner també és la defensa osonenca qui ha de salvar el gol dels graciencs. Amb empat a 0 s’ha arribat al descans. A la represa, els dos entrenadors han mogut la banqueta i els jugadors de refresc han estat clau. A l’Europa, Abel Rita, quan feia cinc minuts que era al camp, ha fet el 0 a 1. El davanter ha aprofitat el rebuig del porter del Manlleu. Semblava que l’Europa sumaria tres punts importantíssims per allunyar-se de la zona de descens, però quan faltaven quatre minuts per al final del partit Manel Sala, que havia entrat a la segona part, ha fet de falta l’empat a 1 definitiu.