El Granollers ha dominat el primer quart d’hora i, fins i tot, s’hauria pogut avançar en el marcador, però ha estat el Sant Andreu qui ha marcat gràcies a un contraatac. Sekou ha caigut a dins l’àrea i l’àrbitre no ha dubtat. David López ha agafat la pilota i ha celebrat el seu 29è aniversari amb el 0 a 1. Sekou hauria pogut ampliar diferències abans del descans. El davanter ha fet un magnífic control, però incomprensiblement ha xutat al cos de Colchero quan ho tenia tot de cara. A l’inici de la segona part, el Granollers ha tornat a controlar després d’una gran triangulació, Cristian ha fet l’1 a 1. Un gol en el qual Segovia podria haver fet alguna cosa més. Els andreuencs s’han adonat que si volien guanyar havien de posar una marxa més i així ho han fet. Arjona ha estat a punt de fet el gol de la jornada, però Colchero hi ha respost amb una magnífica aturada. En el mateix córner, Sekou ha saltat més que ningú i ha tornat a avançar els quadribarrats. L’alegria, però, només ha durat tres minuts, el temps que ha trigat Llamas a fer un penal que Cano ha transformat en l’empat. Sekou ha tornat a tenir el gol al seu cap, però ha rematat per sobre del travesser. El partit es podia decantar cap a les dues bandes i ha sortit creu per al Sant Andreu. Una pilota sense gaire perill ha caigut a les botes d’Español, que no ha fallat i ha fet el 3 a 2. Els quadribarrats han penjant pilotes a la desesperada, però, fins i tot, podria haver arribar el quart, però el xut de Cano s’ha estavellat a la creueta.