L’Associació de Veïns de les Corts s’ha posicionat respecte a la nova proposta de l’Espai Barça, consideren que té coses positives però que no respon a les seves reivindicacions. Les grans preocupacions dels veïns són el trànsit i l’incivisme. Els ciutadans que viuen als voltants del Camp Nou expliquen que els dies de partit hi ha un volum de trànsit important, es tallen carrers per seguretat, i per tant, tenen problemes per accedir a casa seva. També denuncien actituds incíviques de persones que s’apleguen a les places i carrers propers  a l’estadi hores abans del partit.

El secretari de l’AV de les Corts, Carlo Scoles, detalla que des de l’Associació el que proposen és, en matèria de mobilitat, destinar un carril de la travessera de les Corts als veïns i que s’hi puguin desplaçar identificant-se amb una targeta. Consideren que el que preveu ara el projecte Espai Barça no resol els problemes actuals de trànsit. I pel que fa a l’incivisme, demanen al club blaugrana més seguretat. 

Els veïns esperen ara més concrecions per part del Futbol Club Barcelona. Reclamen accions concretes i més explicacions, estan oberts a negociar però el que no estan disposats ara “és a donar un xec en blanc al Barça”, així ho explicat Scoles. Tot i així, valoren positivament algunes de les mesures que preveu la proposta d’Espai Barça, com ara l’espai verd que es crearà entre el Camp Nou i el nou Palau Blaugrana, que anirà on ara hi ha el Miniestadi. Una zona que s’obre al barri i que, per tant, elimina les actuals barreres urbanístiques.