El Barça B viu un dels pitjors moments de la temporada. Al camp de l’Atlètic Balears ha perdut i encadena el tercer partit sense guanyar. I això que les coses se li han posat de cara al filial blaugrana, quan just abans de la mitja hora de joc Esteban en pròpia porta ha fet el 0 a 1. Els locals han reaccionat i abans del descans haurien pogut empatar, però Palencia sota pals ha salvat un gol que ja es cantava a la graderia. A la segona part els balears han segut buscant l’empat i aquest ha arribat en el minut 51. Rubén Jurado ha aprofitat una jugada embolicada dins l’àrea per fer l’1 a 1. El filial blaugrana no s’ha refet del cop i quan faltaven 10 minuts per al final ha arribat el segon de l’Atlètic. Aquest cop ha estat Xisco, de cap, qui ha fet el 2 a 1. Tot i la derrota, el Barça B continua líder amb un punt més que l’Alcoià.