Luis Enrique ha decidit continuar repartint minuts i aquest cop han estat Luis Suárez, Sergi Roberto i Jordi Alba els qui s’han quedat a la banqueta d’inici. Tot i això, la primera alegria ha arribat quan en el minut 17 Paco Alcácer ha fet l’1 a 0. Era el primer gol del davanter amb el Barça a la Lliga. L’Athletic ha pressionat la sortida de la pilota dels blaugrana, però de cara a porteria els bascos han estat innocents. I just abans del descans, Messi de falta ha superat un poc encertat Gorka Iraizoz. A la represa l’argentí ha estat substituït en el minut 64. Luis Enrique ja pensava en el partit de dimarts de Copa davant l’Atlètic de Madrid. El tercer del Barça l’ha fet Aleix Vidal amb un xut creuat.