El partit ha començat de la pitjor manera possible per al Júpiter. Al minut i mig ha marcat el Castelldefels. Jordi Cano ha encertat en el primer xut a porteria dels visitants. Els gris-i-grana han intentat reaccionar i han estat a prop del gol amb aquesta ocasió de De la Torre, que rebutja el porter Manu. El Castelldefels al contraatac ha disposat de bones ocasions per fer el segon. Andrés amb el peu ha evitat el 0 a 2. I just abans del descans l’àrbitre ha tret fora de l’àrea aquesta jugada que ha considerat falta. El llançament també l’ha hagut de rebutjar Andrés, quan la pilota ja entrava a la porteria. A la represa, el Júpiter ha buscat l’empat, que ha arribat al quart d’hora. Oscar Uroz, que acabava d’entrar al camp, s’ha estrenat com a golejador gris-i-grana. I el segon dels de la Verneda hauria pogut arribar amb aquest intent de rebuig de Marc Martínez, que ha anat al pal. Però el que són les coses, quan més bé estava jugant el Júpiter, en una jugada desafortunada, Jordi Cano ha fet el segon del Castelldefels. Al Júpiter li ha costat reaccionar, però quan faltaven cinc minuts per al final Àlex Prat ha engaltat un bon xut des de la frontal de l’àrea i ha fet el 2 a 2. Fins i tot, el Jupi hauria pogut marcar el tercer, però la rematada d’Uroz s’ha estavellat al pal.