L’Horta ha sortit molt concentrat i intens i ràpidament ha tingut premi. En el minut 7, jugada col·lectiva dels barcelonins que acaba fantàsticament bé Genis. Els hortencs amb el marcador a favor encara han jugat millor i haurien pogut fer el segon amb aquest xut de Sergi Arranz, que ha anat al travesser. En la jugada següent, però, el davanter no ha fallat. Ha pressionat el porter, li ha robat la pilota i després només l’ha hagut d’empènyer. És el catorzè gol de Sergi Arranz a la Lliga. Els de Xavi Molist es divertien sobre el camp i han disposat de claríssimes ocasions per fer el tercer. Pablo ha fregat el gol en un parell d’oportunitats, però la pilota ha sortit les dues vegades fregant el pal. Amb 0 a 2 s’ha arribat al descans. A la represa l’Horta no ha disposat de tantes ocasions, però en el minut 75 ha arribat el tercer, que ha sentenciat el partit. L’autor ha estat Marçal. I per acabar d’arrodonir el bon partit de l’Horta, Xavi Torrent encara ha tingut temps de fer-ne dos més i, per tant, signar la maneta dels jugadors de Xavi Molist. Els hortencs han tornat a guanyar un partit fora de casa, feia des del 25 de setembre que no ho aconseguien.