La Monta volia començar amb bon peu la segona volta a casa però la primera part ha estat més aviat ensopida. A la represa les coses han canviat. Al minut 49 de partit, Ferran Melich ha fet una rematada de cap perfecta després d'un córner servit per Miguel Rubio, amb dedicatòria a Edu San José. Alberto Molina ha pogut fer el segon, que ha arribat cinc minuts més tard. Achille a porteria buida ha fet el 2 a 0. Amb l'Olot tocat, el Muntanyesa no ha rematat el partit. Al minut 67, Abel després del servei d'una falta ha marcat l'1 a 2. La resposta local ha arribat amb un xut d'Eloi després d'una passada del debutant Maldonado, però la pilota ha sortit fora. Després de perdonar tant, els garrotxins han fet el gol de l'empat a l'últim minut gràcies a Abel. Els de Nou Barris han tingut el 3 a 2, però el xut d'Eloi ha topat amb el pal. MIKI CARRILLO, entrenador del CF Muntanyesa "Penso que és un partit de 4 a 0. Empaten al minut 88 en una jugada d'estratègia. Bé, decebut però content amb la segona part de l'equip ofensivament." ISAAC MALDONADO, jugador del CF Muntanyesa "Sensacions positives. M'hi he vist bé, un pel nerviós en alguna jugada també per la falta de compenetració amb els companys en els entrenaments, només en fa una setmana, però bé és positiu."