DAVID DEL CAMPO, judoka "Doncs és un torneig bastant important perquè ve gent de fora i li dóna nom. Anys enrere potser hi havia més participació, però crec que s'està tornant a recuperar aquesta participació que hi havia abans." MÍRIAM PANÉ, judoka "Com que és Ciutat de Barcelona i és força conegut per tots els llocs, jo ho veig molt bé i el nivell és bastant altet. Com que vénen d'Itàlia, de França i d'arreu d'Espanya doncs força bé".

Un cop més Barcelona ha estat el centre mundial del Judo en una nova edició del Trofeu Ciutat de Barcelona de Judo. Enguany s’ha disputat la 39a edició del torneig, que ha reunit a les campiones de Catalunya, Andorra i Espanya, i medallistes internacionals com ara David del Campo (Catalunya), Mattia Galbiati (Itàlia), Daniel Filipe Nunes (Portugal) i Arnaud Blanc (França).

Al Poliesportiu Olímpic, s’hi han congregat lluitadors i lluitadores com la Míriam Pané, que amb 16 anys és la més jove del torneig. És la primera vegada que hi participa però ja promet molt. De fet, Pané és la segona d’Espanya en el rànquing de categoria júnior. Qui no ha pogut participar al torneig és David del Campo, que té una lesió al genoll, tot i això però aspira a ser campió de Catalunya.