Abans del partit, homenatge a Agustí Pol, jugador del Rubí que deixa el futbol. Això sí, els seguidors de l'equip del Vallès han tingut algun problema per elaborar les pancartes. Pel que fa al joc, domini de l'Europa, ocasió de Sagalés que ha tret Ortega quan la pilota es dirigia a porteria. Rovira ha fet una pasada al punt de penal, el xut de Valderas ha estat rebutjat per Suriñah, llavors Segalés ha enviat la pilota al travesser. Primera ocasió del Rubí, Ismael Porcel ha enviat una pilota al pal. A la segona del Rubí ha arribat el gol. Porcel ha fet una centrada i Toni Rodríguez tot sol ha fet el primer del partit. Al minut 62, Dólera ha fet entrar Nils i Ivan Álvarez, han estat els revulsius. Nils ha tingut una ocasió, la pilota ha anat a córner. En el llançament de cantonada ha arribat l'empat. Primer Cano ha enviat al travesser, la jugada ha seguit i el xut de Valderas l'ha tret Suriñah, però a la tercera ha estat la bona, Ivan Álvarez ha fet el gol. L'Europa no ha sabut rematar el partit, i en un error en una pasada d'Alberto ha arribat el gol de la victòria pel Rubí. Pedro Dólera ha marxat del municipal de Can Roses cap cot per la manca d'encert del seu equip. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Fitxarem Messi i llavors ell la clavarà. Una altra cosa no puc fer, jo haig de confiar en els que tinc i aquests abans sabien fer gols, llavors si en sabien, en sabran."

EUROPA: Rafa Leva, Aitor Olmo, Alberto, Cano, Torres, Parres (Ivan Álvarez, 63′), Peque, Valderas, Segalés (Nils, 63′), Guzman (Èric Blasco, 78′) i Rovira.

RUBÍ: Suriñach, Javi González, Ortega, Oriol Dot, Juan Carlos, Kante (Montoro, 62′), Isma Porcel, Batanero, Medina, Galisteo (Roger, 59′) i Toni (Epitié, 75′).

ÀRBITRE: Albert Ávalos Martos

TARGETES: Grogues a Juan Carlos, Kante i Isma Porcel (Rubí) i a Rovira (Europa).

GOLS: 1-0 (Toni, 31′); 1-1 (Ivan Álvarez, 64′); 2-1 (Toni, 72′).