Júpiter - Sabadell Nord (2-1)
@CE_Jupiter

Victòria important del Club Esportiu Júpiter davant el Sabadell Nord per 2 a 1. D’aquesta manera, el conjunt gris-i-grana encadena la segona victòria consecutiva i el tercer triomf de la temporada.

El Sabadell Nord no ho ha posat fàcil

El conjunt de la Verneda s’ha avançat als 12 minuts amb una rematada de Juanín Pérez aprofitant una pilota morta dins l’àrea. 8 minuts després, el Júpiter ha hagut de fer el primer canvi per lesió de Riki López.

La primera part ha estat intensa amb poques ocasions de gol, i un cert domini del conjunt gris-i-grana.

Després del descans, el Sabadell Nord ha aconseguit igualar el partit. Ho ha fet al minut 51. Després del gol, el Júpiter ha buscat el gol que els tornés a donar els tres punts. I ho ha aconseguit. Al minut 71, Marcelo Ba ha fet el 2 a 1.