El Muntanyesa ha començat amb mal peu la segona fase en el grup per evitar el descens de categoria. Els de Ramon Calderé han empatat a dos amb el Peralada. Els de Nou Barris han desaprofitat un 2 a 0 a favor i han vist com els empurdanesos sumaven un punt en els últims minuts del partit.

Dos pals del Peralada

Sergio García ha tornat a la titularitat i ha disputat el segon partit d’aquest 2021. L’últim matx que va disputar el del Bon Pastor va ser l’empat a zero al camp de l’Igualada, on es va lesionar el 17 de febrer. Els de Nou Barris han sortit amb moltes ganes i des de l’inici han posat en problemes el conjunt empurdanès. Al minut 9, els groc-i-negres han demanat penal sobre Verdú, però ha estat el Peralada el que ha tingut l’ocasió més clara de la primera meitat al minut 18 amb un xut al travesser de Casanova. Omar Baldé també ha inquietat la porteria d’Aroca amb una rematada de cap al minut 34. El Peralada ha insistit en els minuts finals del primer temps i ha tingut un altre xut, en aquest cas al pal, però no ha pogut desequilibrar l’empat a zero inicial.

Gol del Muntanyesa contra el Peralada

Gols de Lele i de Sergio García

Amadeo Montero, “Lele”, ha estat el protagonista a la represa. Primer, amb una ocasió claríssima que ha refusat sota pals Èric Vilanova en el minut 53. I tres després, amb l’1 a 0 que obria la llauna a La Bombonera. Aquest és el primer gol de Lele amb la Monta. Poc després, un penal sobre Joan Verdú l’ha aprofitat Sergio García per fer pujar el 2 a 0. El davanter ha aconseguit dos gols en els sis partits que ha disputat.

Remuntada empurdanesa

Tot semblava força encarrilat per al conjunt de Nou Barris, però en cinc minuts el panorama ha canviat completament. En el minut 84, Max ha retallat diferències, fet que ha donat ales al Peralada. En el 89, Romero ha aconseguit el 2 a 2 definitiu.