Batalla campal entre jugadors i aficionats en un partit de Tercera Catalana entre el Bon Pastor i el Carmel. La batussa es va desencadenar quan l’àrbitre del partit va expulsar un futbolista de cada equip, fet que va provocar una primera agressió d’un futbolista del Bon Pastor. En les imatges enregistrades pel compte de Twitter CatalunyaFutbol s’aprecia com el dorsal 3 agredeix un jugador rival. A continuació, un jove aficionat salta a la gespa i agredeix el mateix dorsal 3. A partir d’aquest moment, la gespa del CEM Bon Pastor es converteix en un autèntica batalla campal entre futbolistes i aficionats.

Aquestes imatges arriben unes setmanes després que el públic pogués tornar a accedir a les graderies d’un camp de futbol.

Partit suspès

L’àrbitre del partit va suspendre l’enfrontament quan faltaven només dos minuts per arribar al temps reglamentari. El marcador era de 2-3 favorable a l’equip visitant, el Carmel. Aquesta és l’acta arbitral de l’enfrontament.

La Secretaria General de l’Esport ho condemna

La Secretaria General de l’Esport condemna aquests comportaments i ha explicat a betevé que demanarà al Comitè de Disciplina de la Federació Catalana de Futbol que sigui exemplar en la sanció. A més, ha assegurat que traslladaran els fets a la Comissió d’Antiviolència de l’Esport de Catalunya, per tal que pugui valorar aquests fets violents.