No ha pogut ser. El BUC ho ha intentat, però no ha pogut aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor femenina de forma directa. El partit decisiu contra el Sant Cugat al Baldiri Aldeu de Sant Boi ha caigut del cantó de les vallesanes (7-38). L’equip barceloní té una segona opció en el partit que jugarà contra el penúltim classificat de la Lliga Iberdrola, el San Sebastián de los Reyes.

El Sant Cugat, resolutiu

El Sant Cugat ha sortit a totes i ha aconseguit una diferència important en només 17 minuts. Dos assaigs consecutius han posat el 0 a 12 en el marcador, un marcador que ha deixat tocat el conjunt barceloní. El BUC no ha estat capaç d’aturar les bones accions individuals de les santcugatenques. Les Panteres Negres han vist com en el minut 29 un tercer assaig deixava la final gairebé sentenciada (0-19).

El BUC reacciona

Just abans d’arribar al descans, el BUC ha aconseguit el primer assaig per tal de mirar de capgirar el marcador. Amb el xut a pals posteriors al descans s’ha arribat amb 7 a 19. Ha estat un miratge perquè a la represa el Sant Cugat ha sortit amb ganes de resoldre la final. En 10 minuts ha deixat l’enfrontament sentenciat. Dos assaigs que han fet que les vallesanes afrontessin amb un còmode 7 a 31 l’última mitja hora de joc. El final del partit ha servit per arrodonir el triomf per 7 a 38.