L’Horta ha perdut al camp del Santfeliuenc en el primer partit de la fase per la permanència (5-2). Els hortencs han començat guanyant per 2 a 0 però el Santfeliuenc ha aconseguit capgirar el resultat amb una remuntada a la segona meitat.

Màxima efectivitat hortenca

L’inici ha estat immillorable per a l’Horta. Als cinc minuts, Jandro Sánchez ha enviat la pilota al fons de la xarxa aprofitant una errada defensiva. L’Horta ha seguit buscant la porteria rival amb insistència. Una nova jugada per la banda dreta ha acabat amb el xut d’Aumatell que ha sortit fluix. L’efectivitat hortenca ha estat decisiva. Al minut 32, Joel Méndez ha establert el 0 a 2 després d’una bona passada a l’espai. Aumatell ha tingut el tercer, però no ha estat encertat. Del possible 0 a 3 s’ha passat a l’1 a 2. El Santfeliuenc ha retallat distàncies abans del descans amb un gol de David Toro.

Remuntada del Santfeliuenc

A la represa, l’Horta ha posat la directa a la recerca del gol de la tranquil·litat. Eric Ruiz ha enviat la pilota al pal i cinc minuts més tard, el porter local Toni ha blocat un xut potent de Jandro. El Santfeliuenc s’ha refet i, al minut 68, ha situat les taules al marcador amb un gol de David Romo (2-2). Al minut 83, el conjunt local ha culminat la remuntada amb un gol de penal de Toro, que ha signat el seu doblet particular. Però el jugador del Santfeliuenc encara no hauria dit l’última paraula. A dos minuts per al final, Toro ha segellat el seu hat-trick amb el 4 a 2. El conjunt del Baix Llobregat ha tancat la golejada al minut 90 amb el cinquè i definitiu gol de Guillem Naranjo (5-2).