@martinenc

El Martinenc ha aconseguit una victòria molt important al camp de l’Atlètic Lleida amb un gol de Zárate en l’últim minut (2-3). Amb aquest triomf els del Guinardó trenquen una ratxa de sis partits sense guanyar.

Gol matiner del Martinenc

El Martinenc ha sortit a totes i aviat s’ha posat per davant al marcador. Gerard Río ha obert la llauna al minut 6 de partit. A partir d’aquí, ha estat l’Atlètic Lleida qui ha gaudit de les millors ocasions. Juclà ha provat sort des de lluny però el seu xut ha sortit molt desviat. Tot seguit, l’equip lleidatà ho ha intentat mitjançant un córner. Abans del descans, el Martinenc ha recuperat la possessió de la pilota i ha dominat el joc.

Victòria amb gol en l’últim minut

A la represa, l’Atlètic Lleida només ha necessitat un minut per empatar el duel mitjançant Chiné. El conjunt local ha culminat la remuntada amb un gol de Javi Aroca al minut 61. Els del Guinardó han hagut de remar per tornar a situar les taules al marcador. I ho han fet al minut 68, gràcies a un gol de Joel des del punt de penal. A les acaballes del duel, Arnalot ha esdevingut clau per al Martinenc amb aturades decisives. I quan semblava que l’empat seria el resultat definitiu ha arribat el gol de la victòria per al Martinenc. Al minut 92, Zárate ha fet embogir el seu equip amb el gol que ha significat el 2 a 3.