El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha confirmat a les futbolistes del Barça que la final de la Champions contra l’Olympique de Lió es podrà veure en una pantalla gegant a la plaça de Catalunya. Laporta ha revelat la ubicació de la pantalla en la seva visita a l’entrenament de les jugadores de Jonatan Giráldez. Aquest matí, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ja havia explicat a RAC1 que la final de la Champions es podria seguir des del centre de la ciutat.

El president del Barça ha volgut explicar ell mateix en directe a les jugadores blaugrana aquesta decisió, consensuada entre el club i l’Ajuntament de Barcelona. “El que hem fet també es posar una pantalla gegant a la plaça de Catalunya, així que tothom que vingui a Barcelona aquest dissabte tindrà el plaer de veure-us a vosaltres“, ha dit Laporta a les futbolistes.

Possible rua a Barcelona si el Barça guanya la Champions

L’alcaldessa, Ada Colau, ha anunciat que si el Barça guanya la Champions a Torí aquest diumenge hi haurà una rua de les jugadores pels carrers de Barcelona. En la seva entrevista a RAC1, Colau ha explicat que n’estan tancant els detalls amb el FC Barcelona. “Ens fa moltíssima il·lusió”, ha dit l’alcaldessa.

Ada Colau diu que s’hi va comprometre amb les jugadores del Barça fa un any, quan les va rebre a l’Ajuntament després d’haver aconseguit el triplet. “Ja és hora que hi hagi una rua de l’equip femení”, ha dit, i ha recordat que fins ara, a la ciutat, mai no s’ha fet cap rua exclusiva d’un equip femení. L’alcaldessa considera que hi ha “molta gent que té ganes de mostrar el seu afecte” a les jugadores.